ZAZA

Kush është ZAZA dhe si ka mundësi që hyn direkt në “Top 20”?

Nëse mendoni se kjo është hera e parë që ZAZA është pjesë e klasifikimit të “The Top List”, gaboheni pasi me zërin e artistit jemi njohur në “Amor”, një projekt muzikor i Encës në bashkëpunim me ZAZA dhe Mixey dhe ndoshta kjo është arsyeja e një debutimi mjaft të mirë...