SKERDI

Ja cili është dueti më i pëlqyer i javës në rrjetet sociale!

Kjo verë ka qenë e mbushur plot me këngë e mbi të gjitha bashkëpunime mes artistëve më të njohur shqiptarë. Mund të themi pa frikë se kjo mund të quhet vera e bashkëpunimeve. E të shumta ishin të tilla projekte edhe këtë javë. Teksa votimet e publikut në faqen tonë...

A do të jetë Skerdi dhe Samanta, “Bugatti” e re?

Kjo verë ka sjellë një tjetër “bombë” muzikore dhe radha i përket Skerdit dhe Samantës. Dyshja e njohur ka bashkuar fuqitë për projektin e titulluar NKN (Nuk ma më ndjenja), e cila menjëherë ka rrëmbyer vëmendjen e publikut për shkak të ritmit veror. Samanta, projekti i fundit i së cilës...

E re në “Top 5”, kënga që çmendi verën, “Si Bugatti”

Vetëm disa muaj më parë, Gjiko publikoi albumin e tij “Energjiko”, i cili rezultoi tepër i pëlqyer por reperi i njohur së fundmi është shndërruar në sensacionin e rrjeteve sociale falë projektit më të ri muzikor. I titulluar “Si Bugatti”, Gjiko për këtë prurje të re ka bashkëpunuar me Skerdin,...