KASTRO ZIZO

Nuk ndryshon kreu por hyrje të reja në “Top 5”!

Kjo është java e 274-t e klasifikimit të “Top Aëards”, një renditje muzikore e cila vijon të mbështetet nga publiku shqiptar. Votat nga ana e publikut kanë zgjedhur që kreu i listës të mbetet po i njëjtë me javën e kaluar dhe bëhet fjalë për “Mono”, bashkëpunimi me Alban Kondit,...

“Mono” kthehet në sinonomin e muzikës së mirë, (të munguar), sipas atyre që e kanë ndarë në rrjetet sociale

Një ndër këngët më të komentuara ditëve të fundit, e kthyer në sinonimin e muzikës së munguar, ka qënë padiskutim “Mono“, një projekt që solli bashkë tre artistë të njohur dhe mjaft të talentuar, Alban Kondin, Bojken Lako dhe Kastro Zizo. Publiku e ka mirëpritur këtë perlë muzikore, duke e...

Kënga më e përfolur e javës merr direkt kreun!

“Mono” është një ndër hyrjet më të reja të kësaj jave, e cila ka arritur të shndërrohet menjëherë në këngën më të përfolur të momentit. Alban Kondi, Bojken Lako dhe Kastro Zizo janë treshja që i kanë dhënë shpirt këtij projekti muzikor, i cili këtë javë ka rrëmbyer kreun e...