Elvana Gjata padyshim që është një nga artistet më të preferuara të publikut. E duket se ky vit ka qenë mjaft produktiv për të duke sjellë vazhdimisht projekte të reja, qofshin ato solo apo bashkëpunime.

Këtë vit Elvana ka publikuar gjithashtu dhe albumin e saj “Çelu” që rezultoi mjaft i pëlqyer dhe pati një ‘boom’ tek publiku. Ky album përmbante 5 këngë të reja të padëgjuara më parë. Njihuni me të gjitha projektet e Elvanës të publikuara këtë vit.

“E di” – Vendi i 4-të

“Flakë” – Vendi i 5-të

“Loti” – Vendi i 16-të

“Mos u ngut” – Vendi i 31-të

“Drandolifat” – Vendi i 35-të

“Kunadhe” – Vendi i 53-të

“A po vjen” – Vendi i 56-të