# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Azet

Azet, emri i vërtetë i të cilit është Granit Musa, është një reper me origjinë shqiptare, e cili prej vitesh jeton në Gjermani. I linduar në Kosovë më 6 mars 1993, Azet kurrë në harron vendlindje dhe gjuhën e tij, duke prodhuar projekte muzikore në të cilat këndohet shqip.

Në vitin 2010 ai krijoi grupin KMN, bashkë me shokun e tij Ali, të cilin e kishte njohur në shkollën fillore. Projekti i tij i parë “solo” ka qënë në 2016-të, “Koka”, klipi i së cilës është xhiruar në vendlindjen e tij në Kosovë.

Ndërkohë që po korr një sukses të madh në tregun gjerman, duke u vlerësuar edhe me çmime të rëndësishme, muzika e tij ka mundur të klasifikohet shumë mirë gjithashtu edhe në Austri dhe Zvicër.

NEWS

Cilat janë këngët që nuk kanë pësuar asnjë ndryshim nga java e kaluar?

Kjo javë ka ardhur me disa ndryshime të theksuar sa i përket pozicionimit të këngëve thuajse në të gjithë listën. Vendi i parë nuk ka ndryshuar aspak krahasuar me një javë më parë, pasi është Capital T dhe kënga e tij më e re, “Fjalt e Nanes”, e cila mban...

Luana dhe Dhurata si macja me miun për vendin e parë

“Lufta” për të zënë vëndin e parë vijon edhe këtë javë mes Luana Vjollcës dhe Dhurata Dorës. Ndërkohë që dy javët e kaluara ishte pikërisht bashkëpunimi i Dhurata Dorës dhe Azet, “Fajet”, kënga që ka qëndruar në vendin e parë, kësaj jave #luanatorët kanë bërë të pamundurën duke rrëmbyer kreun...

"Top 3" me një ndryshim të vogël

Kjo javë është konsideruar mjaft e qetë sa i përket ndryshimeve apo hyrjeve të reja në klasifikim. Sa i përket zonën së nxhetë, kemi vetëm një ndryshim të vogël dhe është pikërisht një surprizë për fansat e Gjikos dhe Melindës. Bashkëpunimi i tyre më i ri, “X5” ka patur vëmendjen...

Vendi i parë nuk gjen paqe, dhe “Fajet” i ka Dhurata Dora & Azet

Kreu i kësaj jave është bërë sërish lëmsh dhe “fajet” i ka Dhurata Dora dhe Azet. Ndërkohë që javën e kaluar #luanatorët bënë të pamundurën të rendisnin “Locos” në vendin e parë, kjo javë ka ndryshuar pasi ështrë Dhurataa Dora dhe Azet që kanë zënë vendin e parë, duke u...