AZET

Dardan dhe Azet sërish bashkë, “Pa mu” i rikthen tek publiku shqiptar!

Disa bashkëpunime mjaft interesante janë bërë pjesë e “The Top List” për këtë javë. E një ndër ta është pikërisht “Pa mu” nga Dardan dhe Azet. Këngëtarët shqiptarë, Dardan dhe Azet, të cilët veprojnë dhe jetojnë në Gjermani kanë bashkuar forcat për të sjellë një super bashkëpunim. “Pa mu”, titullohet...

Cilat janë këngët që nuk kanë pësuar asnjë ndryshim nga java e kaluar?

Kjo javë ka ardhur me disa ndryshime të theksuar sa i përket pozicionimit të këngëve thuajse në të gjithë listën. Vendi i parë nuk ka ndryshuar aspak krahasuar me një javë më parë, pasi është Capital T dhe kënga e tij më e re, “Fjalt e Nanes”, e cila mban...

Luana dhe Dhurata si macja me miun për vendin e parë

“Lufta” për të zënë vëndin e parë vijon edhe këtë javë mes Luana Vjollcës dhe Dhurata Dorës. Ndërkohë që dy javët e kaluara ishte pikërisht bashkëpunimi i Dhurata Dorës dhe Azet, “Fajet”, kënga që ka qëndruar në vendin e parë, kësaj jave #luanatorët kanë bërë të pamundurën duke rrëmbyer kreun...

“Top 3” me një ndryshim të vogël

Kjo javë është konsideruar mjaft e qetë sa i përket ndryshimeve apo hyrjeve të reja në klasifikim. Sa i përket zonën së nxhetë, kemi vetëm një ndryshim të vogël dhe është pikërisht një surprizë për fansat e Gjikos dhe Melindës. Bashkëpunimi i tyre më i ri, “X5” ka patur vëmendjen...

Vendi i parë nuk gjen paqe, dhe “Fajet” i ka Dhurata Dora & Azet

Kreu i kësaj jave është bërë sërish lëmsh dhe “fajet” i ka Dhurata Dora dhe Azet. Ndërkohë që javën e kaluar #luanatorët bënë të pamundurën të rendisnin “Locos” në vendin e parë, kjo javë ka ndryshuar pasi ështrë Dhurataa Dora dhe Azet që kanë zënë vendin e parë, duke u...