menu

Yll Limani

#Bio

Yll Limani është një këngëtar dhe tekstshkrues i lindur në Prishtinë më 24 shtator 1994. Ai arriti të bëhej i famshëm për publikun falë paraqitjes së tij në edicionin e parë të “The Voice of Albania”.

Dëshirën për të kënduar ai e ka trashëguar nga babai i tij, i cili është pjesëtar i grupin Minatori. Me muzikë Ylli nisi të merrej kur ishte në klasën e 9-të, duke postuar kovera të ndryshëm në “Youtube”.