menu

Redon Berani

#Bio

Redon Berani është një tjetër artist i ri që i është shtuar muzikës shqiptare. Pavarësisht se është një emër i ri në muzikë, në venat e tij ka gjak artisti edhe kjo për shkakun se ai është djali i artistëvë të njohur, Ilir Berani dhe Gilit.

Redoni, i cili ka lindur në Troyes të Francës, për shkak të luftës në Kosovë, ai është rritur në Prishtinë. Më pas Redoni është zhvendosur drejt Greqisë për të ndjekur studimet e larta, aty ku nisi edhe dëshira e tij për t’u marrë më muzikë.

Ai ka treguar për Top Awards se është fokusuar tek zhanri hip hop për shkak se përshtatej me stilin e jetesës që ai bënte në atë kohë ne Greqi.

Ndërkohë që sapo ka bërë debutimin e tij në muzikë, Redoni po punon që së shpejti të publikojë projektin e radhës.