menu

Mc Kresha

#Bio

Mc Kresha, emri i vërtetë i të cilit është Kreshnik Fazliu, është një këngëtar dhe autor tekstesh tepër i talentuar shqiptar. Ai ka lindur më 5 Shtator 1984 në qytetin e Mitrovicës në Kosovë.

Përveçse numëron mjaft këngë “solo” të suksesshme, Mc Kresha është autor i shumë bashkëpunimeve muzikore, të cilat janë shndërruar menjëherë në hite muzikore.

Një sukses të jashtëzakonshëm, Kresha korri me ripërpunimin e këngës së grupit Gjurmet, “Era”, e cila rezultoi tepër e pëlyqer për publikun. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Top Music Awards 2016”, ai rrëmbeu çmimin “Avantgarde Artist”.