menu

Ledri Vula

#Bio

Ledri Vula është një këngëtar shqiptar, i lindur më 10 Korrik 1986 në Prishtinë. Ledri e nisi karrierën e tij muzikore me grupin Skillz, së bashku me Visar Shalën. Pas disa vitesh suksesi, dyshja vendosi të ndahej, ku secili prej tyre nisi karrierën “solo”.

Ne vitin 2012, Ledri vendosi të tërhiqej nga muzika, për t’ju përkushtuar studimeve dhe karrierës si regjisor. Në 2014, ai publikoi “100 Probleme”, këngë e cila e riktheu në tregun muzikor.