menu

Azet

#Bio

Azet, emri i vërtetë i të cilit është Granit Musa, është një reper me origjinë shqiptare, e cili prej vitesh jeton në Gjermani. I linduar në Kosovë më 6 mars 1993, Azet kurrë në harron vendlindje dhe gjuhën e tij, duke prodhuar projekte muzikore në të cilat këndohet shqip.

Në vitin 2010 ai krijoi grupin KMN, bashkë me shokun e tij Ali, të cilin e kishte njohur në shkollën fillore. Projekti i tij i parë “solo” ka qënë në 2016-të, “Koka”, klipi i së cilës është xhiruar në vendlindjen e tij në Kosovë.

Ndërkohë që po korr një sukses të madh në tregun gjerman, duke u vlerësuar edhe me çmime të rëndësishme, muzika e tij ka mundur të klasifikohet shumë mirë gjithashtu edhe në Austri dhe Zvicër.