menu

2Ton

#Bio

2Ton është një këngëtar i njohur shqiptar, emri i vërtetë i të cilit është Arton Avdyli. Këngëtari ka nisur të merret me muzikë që në moshë të re dhe që prej asaj kohe nuk ka hequr dorë, duke u shndërruar në një prej artistëve më të dashur të publikut shqiptar.

2Ton nisi si një projekt i përbashkët midis Arton Avdylit dhe Astrit Avdiut por aktualisht kështë Artoni ai që e ka mbajtur në jetë këtë emër në muzikë.