MIXEY

“Ami”, projekti që bëri bashkë Luar dhe Mixey! Këngëtarja na flet për më shumë…

Artistja Luar Arani ka publikuar së fundmi projhektin e saj më të ri të titulluar “Ami” në bashkëpunim me Mixey. “Ami” është publikuar me 1 prill dhe tashmë prej një jave është pjesë e klasifikimit të “The Top List”. Për të na folur më shumë lidhur me këtë projekt, Luar...

Luar rikthehet në “The Top List”!

Ka kaluar një kohë e gjatë që kur Luar solli një projekt në klasifikimin e “The Top List”. Por tashmë pritjes i erdhi fundi. Luar ka bashkuar forcat me Mixey dhe kanë sjellë “Ami”. “Ami” u publikua më datë 1 Prill dhe kjo jo më kot. Duke qenë dita e...

Një “Top 5” gjithë ngjyra këtë javë

Ndërkohë që java e kaluar është konsideruar si e qetë sa i përket lëvizjeve në klasifikim, këtë javë janë vënë re ndryshime të mëdha jo vetëm në krye të listës por thuajse në të gjithë klasifikimin. Java e të dashuruarve duket se ka vënë në lëvizje jo vetëm këngëtarët por...