MIN3

Min3 sjell hyrjen e re më lart në klasifikim këtë javë!

Min3 është një reper që menjëherë ka tërhequr vëmendjen e publikut shqiptar. I lindur në Kavajë por që prej vitesh jeton Itali, Min3 ka sjellë një frymë të re duke u cilësuar si specialiteti i menusë muzikore.  Artisti rikthehet sërish në listë me hyrjen e tij më të re. “Reggaeton”...

Min3: “I vërtetë deri në vdekje”

Kjo nuk është hera e parë që Min3 gjendet në klasifikimin e Top Awards. Derimë tani këngëtari ka qënë i pranishëm në listë me disa projekte muzikore dhe së fundmi një tjetër e këngë e tij është bërë pjesë e klasifikimit dhe është pikërisht kënga “RHLM”. Në intervistat e mëparëshme...

Çfarë e bën të veçantë Min 3 krahasuar me reperat e tjerë?

Min 3 është një reper i ri në tregun muzikor shqiptar por që menjëherë ka tërhequr vëmendjen e publikut shqiptar. I lindur në Kavajë por që prej vitesh jeton Itali, Min 3 ka sjellë një frymë të re në muzikë, duke u cilësuar si specialiteti i menusë muzikore. Këngëtari ka...

Njihuni me Min3, një tjetër hyrje e re në “The Top List”

Min3, i lindur në Kavajë por prej vitesh jeton në Itali, është një tjetër talent i ri në tregun muzikor shqiptar. Edhe pse ka rreth 10 vjet që merret me muzikë, Min3, emri i vërtetë i të cilit është Hamit Biba, ka zgjedhur të prezantohet pikërisht tani në tregun shqiptar....