KLODIANA VATA

Ja cilat janë këngët që janë ngjitur më shumë këtë javë

Ndërkohë që kreu i listës nuk ka pësuar shumë ndryshime, shumë këngë të tjera të listës janë votuar më shumë nga publiku shqiptar, duke u ngjitur sa më në majë të listës. Kënga që është votuar më shumë këtë javë është bashkëpunimi i Boocky Dj dhe Art Abazi, “Ndoshta ke...

Klodiana Vata, pak këngëtare, pak aktore, pak prezantuese

Klodiana Vata është një artiste e kompletuar dhe këtë e tregon fakti se ajo i bën të gjitha, këndimin, aktrimin, prezantimin por ajo është gjithashtu edhe një tekstshkruese shumë e mirë. Ndërkohë që me zërin jemi njohur falë shumë projekteve muzikore, së fundmi Klodiana është edhe një ndër moderatoret në...

Tre hyrje të reja, të gjitha në “Top 20”

Klasifikimi i kësaj jave ka sjellë tre hyrje të reja, të cilat kanë arritur të marrin menjëherë vëmendjen e publikut shqiptar, duke u pozicionuar në “Top 20”.  Ajo cfarë është e interesante për këtë javë është fakti që hyrjet e reja janë të gjitha femrat, si një shenjë kjo për muajin...

Klodiana Vata sjell “remix-in” e “Shi Lodre” me Saix

Klodiana Vata është një nga këngëtaret më të reja të muzikës shqiptare. Edhe pse vetëm 15-vjeç, ajo ka nisur të merret me muzikë që në moshën 6-vjeçare, e cila falë talentit të saj, është vlerësuar dhe me disa çmime. Pavarësisht se ka kohë që muzika është pjesë e saj, vetëm...