IRKENC HYKA

Irkenc Hyka bashkon forcat me Vig Poppa, ja sa i ka ndihmuar ky i fundit artistët!

Irkenc Hyka ka bashkuar forcat me reperin e njohur Vig Poppa dhe kanë sjellë kështu “Të premtoj”. Një projekt ky që ka hyrë menjëherë në klasifikimin e “The Top List” duke u renditur në vend të 48-të. “Të premtoj” shënon bashkëpunimin e parë mes artistëve dhe patjetër që ishte ndër...

Zbuloni kujt i kushtohet kënga e re e Irkenc Hykës!

Nëse keni vënë re se interneti po zien së fundmi (përvec zgjedhjeve), arsyeja është “Maria” e Irkenc Hykës. Vetëm pak ditë më parë, Hyka, i cili ka qënë shumë aktiv në muzikë, ka publikuar këngën e tij të radhës, të cilën ka vendosur ta titullojë “Maria”. Teskti i këngës e...