ERMAL FEJZULLAHU

“Tela” zë vendin e parë ndërsa vendi i dytë dhe i tretë mbeten të njëjtë

Dy projektet e fundit të publikuara nga Kida duket se janë në konkurrencë me njëri-tjetrin dhe këtë e vërteton më së miri renditja në klasifikimin zyrtar të “Top Awards”. Kjo javë ka ardhur me ndryshime sa i përket vendit të parë ndërsa vendi i dytë dhe vendi i tretë vazhdojnë...