ENEDA TARIFA

Renis Gjoka në një hit të menjëhershëm me Eneda Tarifa!

Një surprizë e mirë për të gjithë fansat vjen këtë javë në klasifikimin e “The Top List”. Dy nga emrat më në zë të skenës janë bërë bashkë për të sjellë projektin e tyre të ri. Renis Gjoka dhe Eneda Tarifa kanë bashkuar forcat për bashkëpunimin e tyre të fundit....

“Mono” vazhdon në krye por shkundet “Top 5”!

Edhe këtë javë, bashkëpunimi i Alban Kondit, Bojken Lakos dhe Kastro Zizos, “Mono”, vijon të jetë kënga më e dëgjuar edhe më e votuar. Votat e publikut e kanë shpallur “Mono” kryesuesen e klasifikimit të “The Top List” për të tretën javë rresht. Ndërkohë që vendi i parë mbetet i...

Nuk ndryshon kreu por hyrje të reja në “Top 5”!

Kjo është java e 274-t e klasifikimit të “Top Aëards”, një renditje muzikore e cila vijon të mbështetet nga publiku shqiptar. Votat nga ana e publikut kanë zgjedhur që kreu i listës të mbetet po i njëjtë me javën e kaluar dhe bëhet fjalë për “Mono”, bashkëpunimi me Alban Kondit,...

Gocat në krye!

Edhe pse artistët meshkuj kanë qënë ata që kanë kryesuar zonën e nxehtë të listës për disa javë rresht, kjo javë ka sjellë ndryshime pasi artistet femra janë renditur në krye. Dy prej tre këngëve të kreut janë sjellë nga dy artistet femra dhe bëhet fjalë për Eneda Tarifën dhe...

Eneda ngjitet në “Top 3”

Ajo është një këngëtare dhe prezantuese mjaft e talentuar dhe ndërkohë që i kishte munguar tregut muzikor shqiptar për thuajse tre vjet, Eneda Tarifa është rikthyer me një projekt i cili e përfaqëson denjësisht dhe këtë e vërteton më si miri pozicionimi i saj në “The Top List”. “Nuk ia...

“Nuk ia vlen”, diçka personale e Enedës?

Eneda Tarifa, këngëtarja e njohur e skënës shqiptare është rikthyer më në fund me një projekt të ri muzikor, i cili ka pushtuar menjëherë zemrat e publikut shqiptar. “Nuk ia vlen” mban titullin kjo prurje e re muzikore, e cila javën e kaluar ishte një nga hyrjet e reja të...