BRUNO

Rikthehet në klasifikim Bruno

Në muajin prill ai rrëmbeu zemrat e publikut, duke sjellë në treg këngën me titull “Ajo”. Bëhet fjalë për Brunon, i cili fillimisht u bë i famshëm falë bashkëpunimit të tij me Elvana Gjatën, “Love me”. “Ajo” arriti të bëhej pjesë e “The Top List” duke qëndruar në të për...

BRUNO ecën vetë!

Ajo që i nevojitet në fillim të karrierës një këngëtari të ri për t’u lançuar në tregun “e pamëshirshëm” muzikor është një promovim i mirë, një prodhim serioz dhe një emër i njohur që të bëjë goditjen e menjëhershme. Dhe ashtu ndodhi: ThreeDots lançon më 14 korrik të vitit 2015...