“Mbreti” i “Kings” këtë javë ka pushtuar vendin e gjashtë dhe atë të 15-të me “SMRN”, por ajo që i jep përparësi në raport me artistët e tjerë është një tjetër fakt interesant. “SMRN” është kënga më jetëgjatë në renditjen 24-javore të Top List.  Ajo i ka rezistuar klasifikimit, duke qëndruar për  21 javë rresht në top 20.