Arilena Ara padyshim që është një nga artistet që e kemi parë teksa rritet artistikisht dita-ditës. E mund të themi se viti 2021 ishte shumë i suksesshëm për të.

Arilena pati një ‘boom’ me “Pop Art”, festivalin e mbajtur nga ajo, por edhe albumin me të njëjtin titull. Duke filluar nga bashkëpunimet e deri tek projektet solo, viti 2021 ka qenë i larmishëm për Arilenën. Padyshim që këtu mund të veçojmë bashkëpunimin e saj me Dafina Zeqirin, një tjetër artiste shumë e suksesshme dhe potente, në “Thirr Policinë”. Por edhe balada e saj “Ke me mungu” nuk mbetet pas, pasi arriti që të rrëmbente dhe fronin e “The Top List”. Për të tjera hite, ndiqini më poshtë…

“Thirr policinë” – Vendi i 12-të

“E gjallë” – Vendi i 62-të

“Ke me mungu” – Vendi i 66-të

“Aligator”