“Djali fluturues” që të gjithë e mbani mend nga Top Fest me “Dhipa Splifa” do të publikojë sot në orën 18:00 këngën e tij më të re, me titull “Hajt Hajt”.

Kjo është kënga e parë ku ai bashkëpunon me Big Bang Beats, vëllain e tij. Të shohim a do të ketë sukses Gjiko. Kënga vjen pas pak dhe ka disa ditë kohë për t’u bërë ose jo pjesë e klasifikimit të ” The Top List”.