Nuk ka asnjë dyshim që Capital T është një ndër reperët më të talentuar dhe gjithashtu më të dashur të publikut shqiptar por jo vetëm. Një nga artistët që nuk ka ndalur kurrë së sjelli projekte të reja dhe muzikë të mirë për të gjithë dëgjuesit.

Capital T di mirë se si të eksperimentojë në stile dhe zhanre të ndryshme duke sjellë përherë vetëm më të mirën dhe që nuk gabon kurrë me publikimet e tij. Kapo është momentalisht artisti me më shumë këngë në listën e “The Top List”, duke numëruar 7 hite njëkohësisht. Ja se cilat janë ato…

1.Për dashni

2. Flakë

3. Dy zemra

4. Për ty

5. Përjetësisht

6. Rrafsh

7. No fake friends