Alisi është një muzikant i ri dhe i talentuar nga Shqipëria, i cili në moshën 21-vjeçare ka arritur të bëjë një emër të rëndësishëm në skenën muzikore. Ai ka përfunduar studimet për piano, ku ka fituar çmime të ndryshme në kompeticione për këngë dhe piano, duke dëshmuar aftësitë e tij muzikore.

Përveç pianos, Alisi luan edhe në kitare, një instrument që e ka ndihmuar të zgjerojë diapazonin e tij muzikor dhe të eksperimentojë me stile të ndryshme muzikore. Karriera e tij mori hov kur fitoi edicionin e pestë të X Factor Albania, një arritje që i hapi dyert për shumë mundësi të reja në industrinë muzikore.

Pas fitores në X Factor, Alisi lançoi këngën e tij të parë “Se të dua”, një bashkëpunim me Arilena Arën, një këngëtare e njohur shqiptare. Kjo këngë u prit shumë mirë nga publiku duke e konfirmuar Alisin si një artist premtues në skenën muzikore shqiptare.

https://youtu.be/W1YRgjUHdyU?si=xkdwINeYnxmf3sR9