menu

SAIX

#Bio

Saix është Dj dhe producent muzikor, i lindur në Gjirokastër dhe me bazë në Tirane. Saix punon gjithashtu si audio producer në Top Albania Radio si edhe është autor i programit “Top Albania Classics” që transmetohet çdo të shtunë në orën 19:00 në Top Albania Radio