menu

Kanita

#Bio

Ajo është vetëm 15-vjeçe por me një talent të madh në muzikë. Bëhet fjalë për Kanitën, këngëtaren nga Shkupi, e cila edhe pse e re në moshë, ka mundur të futet suksesshëm në tregun muzikor shqiptar.

Kanita, e cila momentalisht menaxhohet nga Arian Demolli, ka nisur të bashkëpunojë me kompozitorin e njohur maqedonas Boban Apostolov, i njohur ndryshe si Nabboo, i cili punon me emra të njohur të muzikës europiane.

Bashkëpunimi me këtë kompozitor ka bërë që Kanita të rikthehet në qendrën e mediave me projektin e saj më të ri muzikor, “Don’t Let Me go”, i cili është i treti për të. “Don’t Let Me Go”, e cila është punuar dhe masterizuar në Paris, është pritur mjaft mirë nga publiku, ku që në javën e parë të publikimit, ajo është bërë pjesë e “The Top List”.