menu

Argjentina Ramosaj

#Bio

Agjentina Ramosaj ka lindur më 21 Maj 1990 në Gjakovë me origjinë nga Deçani. Ashtu si shumë fëmijë të tjerë, për shkak të luftës në Kosovë, ajo ishte 1-vjeçe kur familja e saj emigroi në Holandë. Ajo përfundoi shkollën fillore dhe të mesme me sukses dhe më pas studioi në universitet për Art dhe Dizianj Grafik.

Për Argjentina interes në muzikë ka qenë gjithmonë aty, duke u rrethuar nga muzikantët në familjen e saj. Por ajo më në fund nxori debutimin e saj muzikor në shkurtin e vitit 2010 me projektin muzikor të titulluar “Shpirt I Mbytur”.

Përveçse ka talent në muzikë, Argjentina ka si dashurinë e saj të parë fotomodelimin.