menu

Adam Reeves

#Bio

Me një karrierë prej një dekade, DJ Adam Reeves është shfaqur si një nga figurat më të shquara në skenën e muzikës elektronike në Shqipëri. Ai është i njohur për performancat e tij energjike, bashkëpunimet e profilit të lartë dhe diskografinë e tij të larmishme. Aktualisht, ai po ndërton suksesin e tij të mëparshëm me publikimin e disa prej realizimeve muzikore të tij më tërheqëse deri më tani.

DJ Adam Reeves filloi të performonte në klubet e natës së Tiranës në fillimin e viteve 2000. Pasi përjetoi një rritje të shpejtë të popullaritetit të tij, ai u bë një interpretues i rrymës ‘house’ në klubin e famshëm “Lollipop”, një pozicion ky që do të mbante për disa vjet. Ndërkohë, ai lançoi disa albume, remikse dhe singles të suksesshëm, duke zbuluar anët e reja të profilit të tij artistik në çdo lançim. Ai shpejt arriti një audiencë ndërkombëtare, duke u paraqitur në shtëpi diskografike si “Toolroom Records”, “Great Stuff”, “Gramma Rec”, “Natura Viva” dhe “Urbana”.

Aktualisht, DJ Adam Reeves ka hyrë në një epokë të re të karrierës së tij. Pasi është përcaktuar si një talent unik me një tingull të veçantë, ai vazhdon të eksplorojë tinguj të rinj duke arritur dëgjues në të gjithë botën. Me disa publikime të reja të planifikuara për vitin 2021 dhe më tej, DJ Adam Reeves qaset fuqishëm në muzikën elektronike për vitet në vazhdimësi.