ADAM REEVES

Adam Reeves debuton në “The Top List”, nëse s’ju ka rënë rasti ta dëgjoni ja kush është artisti

Një nga artistët që ka zgjedhur të kënaqë publikun këtë sezon veror me projektet më të reja muzikore të cilat mund t’i shijojmë duke i kënduar dhe kërcyer, është edhe DJ i njohur shqiptar Adam Reeves. “Gettin’ Down” titullohet projekti më i ri muzikor i tij. Kjo këngë është një...

Kjo ishte java me më shumë hyrje të reja për vitin 2021

Këtë javë në “The Top List” kemi patur plot 13 hyrje të reja të projekteve muzikore. Kjo shënon kështu dhe javën me më shumë hyrje të reja për vitin 2021. Deri më tani kemi hasur shumë projekte mjaft të pëlqyera nga publiku në këtë sezon veror dhe duket se do...