VESA LUMA

Vesa Luma rikthehet me një bashkëpunim me Denik Prizreni

Ka kaluar shumë kohë që nga projekti i fundit i Vesa Lumës por këngëtarja e dashur e publikut shqiptar ka bërë një rikthim të fuqishëm dhe kësaj radhe përmes një bashkëpunimi. “Spaska qene e shkrume” mban titullin ky projekt muzikor, i cili është një bashkëpunim mes Denik Prizreni dhe Vesa...