PITT LEFFER

Njihuni me Pitt Leffer, bashkëpunëtorin e ri të Samantës!

Pitt Leffer është një nga artistët më të rinj që i bashkohet Top Awards këtë javë. Ai erdhi së bashku me Samanta Karavella me projektin e tyre ”Le Le”. Le të njihemi pak më shumë me të… Pitt Leffer është një këngëtar dhe kompozitor rumun, i apasionuar pas muzikës që...

Ja cili është dueti më i pëlqyer i javës në rrjetet sociale!

Kjo verë ka qenë e mbushur plot me këngë e mbi të gjitha bashkëpunime mes artistëve më të njohur shqiptarë. Mund të themi pa frikë se kjo mund të quhet vera e bashkëpunimeve. E të shumta ishin të tilla projekte edhe këtë javë. Teksa votimet e publikut në faqen tonë...