OLIMPIA

Kjo ishte java me më shumë hyrje të reja për vitin 2021

Këtë javë në “The Top List” kemi patur plot 13 hyrje të reja të projekteve muzikore. Kjo shënon kështu dhe javën me më shumë hyrje të reja për vitin 2021. Deri më tani kemi hasur shumë projekte mjaft të pëlqyera nga publiku në këtë sezon veror dhe duket se do...

Olimpia e kohës dhe me klas

Olimpia Smajlaj ka publikuar këngën e saj më të re të titulluar “BB Wine”. Ajo ka pasqyruar nëpërmjet kësaj kënge edhe njëherë stilin që e karakterizon. Olimpia shfaqet e lirshme, një shpirt i lirë por aspak e ekzagjëruar. Ajo shoqërohet në klip nga dy vajza të tjera teksa shijon jetën...