MATO LALE

Ja cilët janë artistët e Top 10 të kësaj jave!

Me çfarë surprizash jemi hasur në klasifikimin e “The Top List” këtë javë? Zbuloni artistët që janë pozicionuar në Top 10 të listës së 100 këngëve më të mira shqiptare për javën në të cilën ndodhemi… Vendi i parë për këtë javë shkoi për Yll Limanin me “Lshoja zanin”. Një...

Ronela Hajati nuk pushon një sekondë, edhe pse vëmendja është tek Eurovisioni!

Ronela Hajati tashmë është e fokusuar në rrugëtimin e saj për të përfaqësuar Shqipërinë në Eurovizion. Por megjithatë, kjo nuk e ka ndaluar atë që të merret dhe me projekte të reja muzikore. Thënë ndryshe, pas “Sekret”, Ronela premtoi se do i vinte sërish flakën me një tjetër këngë po...