JOHN SHAHU

John Shahu nuk iu ndahet baladave por e radhës është “caliente” si “Havana”

Pavarësisht se kishte nisur të merrej kohë më përpara me muzikë, John Shahu arriti kulmin e suksesit me “Mike”, në bashkëpunim me artistët e famshëm Elvana Gjata dhe Ledri Vula. Me një zë të veçante dhe me një projekt të sjellë së bashku me dy artistë të famshëm, duket se...

10 këngët më të bukura të “The Top List” për vitin 2018

Jemi në javën e 157-të të klasifikimit ndërkohë që edhe pak ditë na ndajnë nga fillimi i vitit të ri. Ndërkohë që një tjetër vit po kalon, “The Top List” vazhdon të mbetet një prej klasifikimeve muzikore më të rëndësishmë në vend, ku pjesë e saj janë artistë të njohur...