INIS NEZIRI

“Top 5 ” nuk gjen karar, shumë ndryshime edhe këtë javë

“Lufta” për të qënë sa më në majë të klasifikimit vazhdon edhe këtë javë në “The Top List”. “Top 5” është përballur me ndryshime të mëdha përveç vendit të parë që mbetet i njëjtë me javën e kaluar. Ronela vazhdon të mbetet kënga më e preferuar dhe e votuar nga...

“Top 5”, me një mbretëreshë të re dhe një rikthim që ju kish munguar

Të jesh në 5-shen e këngëve më të dëgjuara dhe të votuara të javës në “The Top List” është një arritje shumë e madhe për artistët shqiptar. Por kush ka mundur të futet në “Top 5” këtë javë? Gjatë kësaj jave, një mbretëreshë e re i është shtuar “Top 5”...

Rritja e merituar e Inis Neziri – Historiku i pozicionimit në 18 javët e saj në “The Top List”

Inis Neziri është bërë pjesë e “The Top List” për herë të parë falë projektit të saj muzikor “E Theve”, përmes të cilit ka rrëmbyer zemrat e të gjithëvë për shkak të talentit dhe zërit të saj potent. Po si ia doli Inis Neziri të renditen në 5-shen e këngëve...

Këngët me më shumë pozicione të ngjitura këtë javë Inis Neziri dhe Butrint x Nimo

Jemi në javën e 195-të të klasifikimit zyrtar të “Top Awards” dhe kjo renditje muzikore ende vazhdon të ketë një rëndësi mjaft të madhe në përzgjedhjen e këngës më të pëlqyer të publikut shqiptar dhe kjo falë votave të tyre. Kemi patur një javë të qetë sa i përket “Top...