IBRO DELI

Me projektin e ri, Ibro Deli na tregoi dëshirën e tij të fshehtë…

I ftuar ditën e sotme në një lidhje telefonike në “Live From Tirana” në Top Albania Radio ishte Ibro Deli, i cili zë vendin e pestë në The Top List momentalisht më këngën e tij “Mu ka tek”. Pikërisht lidhur me këtë projekt muzikor ai u shpreh ditën e sotme, ku...

Super hiti ‘toksik’ i Ibro Delit do t’ju shkundë kudo ku po e dëgjoni!

Ibro Deli është padyshim një nga artistët më unikë dhe plot stil që e dallon nga gjithë të tjerët. Madje disa vite më parë Ibro është zgjedhur nga revista italiane “Style Leaked” për stilin unik të tij, saktësisht si një nga pesë meshkujt e Evropës që ka stilin më interesant...

Jo vetëm “Toxic”, por shumë projekte të tjera na presin së shpejti nga Ibro Deli!

Ibro Deli prej 6 vitesh merret me muzikë dhe numëron disa projekte muzikore, por nga ana tjetër njihet dhe si një artist multidimensional, tekstshkrues, këngëtar, dizenjues, krijon video dhe çdo gjë që lidhet me art. Ai ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Toxic” që është bërë...

Hera e parë kur një artist shqiptar arriti të depërtojë në vendet aziatike, një artist multidimensional si Ibro Deli…

Ibro Deli prej 6 vitesh merret me muzikë dhe numëron disa projekte muzikore, por nga ana tjetër njihet dhe si një artist multidimensional, tekstshkrues, këngëtar, dizenjues, krijon video dhe çdo gjë që lidhet me art. Kulmin e suksesit e ka arritur në moshën 17-vjeçare me këngën e parë “Mos e...

Ibro Deli rrëfen më shumë mbi “Sonata”!

I ftuar në një lidhje telefonike në emisionin e “Lancio” në Top Albania Radio ishte Ibro Deli, një artist multidimensional, një tekstshkrues, këngëtar, dizenjues, i cili krijon koncepte muzikë, video dhe çdo gjë që lidhet me art. Dukshëm një artist me kuptimin e plotë të fjalës, Ibro foli për projektin...

Njihuni me Ibro Deli!

Ibro Deli u lind më 05.02.1998 në Prishtinë, kryeqytetin e Kosovës. Në vitin 2016 Ibro është zgjedhur nga revista italiane “Style Leaked” për stilin unik të tij, saktësisht si një nga pesë meshkujt e Evropës që ka stilin më interesant të syzeve. Ndërsa, nga revista amerikane “The Via Magazine” ai...