HUMUS

HUMUS me një tjetër copëz magjie!

Pas një periudhe disi të gjatë kohe, grupi Humus është rikthyer me një tjetër hit në klasifikimin e “The Top List”. Kënga e tyre e re titullohet “Rruga” dhe këtë javë renditet në vend të 13-të në listë. Grupi, i themeluar në 2002 në Prishtinë, është i njohur për stilin...

“Ameba” si edhe hite të “Top Fest” që i keni harruar

“Top Fest” ka qënë një ndër festivalet më të vecante të muzikës moderne shqiptare, në skenën e të cilit janë promovuar pafund artistë të rinj por që sigurisht nuk i kanë munguar edhe artistë mjaft të njohur. Nëse do të kthehemi pas në kohë, do të kujtojmë se disa prej...

Humus rikthehen pas më shumë se një dekade – zbuloni kush janë për ju që nuk i njihni!

Një ndër hyrjet më të reja të kësaj javë është kënga “Enderroj”, një projekt muzikor i sjellë me shumë profesionalizëm nga grupi i njohur Humus. Pas një pauze të gjatë muzikore, artistët janë rikthyer në tregun shqiptar dhe duket se publiku e ka mirëpritur publikimin e projektet të ri muzikor...