GENC PRELVUKAJ

Cili nga çiftet e këngëtarëve është më i preferuari i publikut?!

Në showbiz-in shqiptar ka shumë çifte që ndajnë të njëjtin profesion, qoftë aktorë, prezantues apo këngëtarë. Ata janë jo vetëm shumë të suksesshëm në profesionet e tyre, por edhe shumë të komentuar në media. Dhe ne do të ndalemi pak tek çiftet e këngëtarëve, aq më tepër tek ata që...

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj sjellin projektin më romantik të kësaj vere!

Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi janë një ndër çiftet më simpatike të showbiz-it. Çifti ka sjellë disa bashkëpunime më parë, të cilat janë pëlqyer shumë nga publiku. Nuk përfliten shumë në rrjete sociale, megjithatë nuk ngurrojnë asnjëherë ta urojnë njëri-tjetrin për raste të veçanta. Para disa ditësh ata deklaruan se i kanë...

Aurela Adrenalina

Kësaj vere nuk mund t’i mungonte një projekt muzikor nga Aurela Gaçe, e cila si gjithmonë ka ardhur në super formë, duke dhuruar një energji pozitive. Genc Prelvukaj dhe Aurela Gaçe bashkojnë fuqitë dhe sjellin super “Adrenaline” Një bashkëpunim mjaft surpriz është konsideruar bashkimi i Genc Prelvukaj dhe Aurela Gaçe,...