G-BANI

Legjenda G-Bani, vjen në “The Top List” për herë të parë!

Arban “Bani” Përlala, apo i njohur ndryshe me pseudonimin e tij G–Bani, ka lindur më 7 korrik 1981, në rrethin e Pukës. Fëmijërinë e kaloi në qytetin e Rubiout të rrethit të Mirditës, nga ku dhe e kanë origjinën pridërit e tij. Në moshën 13-vjeçare emigroi në Greqi dhe që prej vitit...