DAVID

David Dreshaj: “Lonely” e dua shumë si projekt

David Dreshaj është një tjetër hyrje e re e kësaj jave, i cili ka sjellë së fundmi projektin “Lonely”. David korri një super sukses me këngën “Nuk e dua”, e cila arriti të pozicionohej mjaft mirë në klasifikimin e “Top Awards” dhe duket se edhe projekti i tij më i...

Këto janë këngët që kanë zënë vendin e parë në “The Top List” vetëm një herë

“One-hit wonder” është një këngë që ka arritur majën e klasifikimin në një listë rej shumë këngësh, të paktën një një herë. Që prej fillimit të rrugëtimit të tij, “Top Awards” ka qënë një ndër mbështetësit kryesor të promovimit të muzikës së artistëve shqiptar por një përkrahje të madhe ajo...

“Top 5”, me një mbretëreshë të re dhe një rikthim që ju kish munguar

Të jesh në 5-shen e këngëve më të dëgjuara dhe të votuara të javës në “The Top List” është një arritje shumë e madhe për artistët shqiptar. Por kush ka mundur të futet në “Top 5” këtë javë? Gjatë kësaj jave, një mbretëreshë e re i është shtuar “Top 5”...

Kush janë këngët që janë ngjitur me më shumë pozicione këtë javë?

Kjo javë shënon plot 197 javë klasifikim të muzikës më të dëgjuar shqiptare, i cili është i përmbledhur në “The Top List”. Nga java në javë kemi hyrje të reja, ndryshime në pozicionime, ku disa humbin dhe disa arrijnë majën e klasifikimit por pavarësisht kësaj të jesh pjesë e 100...

Rekordet janë bërë për t’u thyer, 99 vende plus nga një javë më parë, DAVID kryeson listën

“Muzika ime po pëlqehet dhe po vlerësohet çdo ditë e më shumë“, ky ishte rrëfimi më i fundit i DAVID dhe duket se ky fakt është mëse i vërtetë pasi këngëtari ka arritur të kryesojë listën e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare këtë jave. Rekordet janë...

DAVID: Exclusive/ Muzika ime po pëlqehet dhe po vlerësohet çdo ditë e më shumë

DAVID ka arritur të bëhet pjesë e “The Top List” për herë të parë falë projektit “Bomb”, i cili i rezistoi për disa javë klasifikimit. Duket se këngëtari ka lënë një shije mjaft të mirë tek publiku dhe këtë e tregon më së miri hyrja e projektit më të ri...

Njihuni me DAVID, hyrjen më të re në “The Top List”

“Bomb” është një nga hyrjet më të reja të klasifikimit të “The Top List”, i cili është renditur mjaft mirë falë mbështetjes së madhe nga ana e publikut. DAVID ka rrëmbyer vëmendjen e publikun me këtë projekt muzikor, i cili është mjaft veror, duke u renditur në vendin e 32-të....