AVAXUS

Kush është bashkëpunëtori i ri i Alban Skënderaj, AVAXUS?!

“Lamtumirë” mban titullin një nga hyrjet më të reja të kësaj jave në “The Top List” që erdhi si bashkëpunim mes Alban Skënderaj dhe AVAXUS. Por cili është ky i fundit? Lorenc Aliaj apo siç njihet ndryshe si Avaxus është DJ, autor këngësh dhe producent i njohur. Ndër këngët që...

Ja si (nuk) ka ndryshuar Top 5 këtë javë!

Çuditërisht këtë javë nuk jemi hasur me shumë ndryshime në klasifikim, të paktën për sa i përket renditjes në Top 5. Më saktësisht ja se me cilat ndryshime kemi të bëjmë… Kreu i kësaj jave mbetet përsëri i njëjti. Është dyshja e fuqishme, Capital T dhe Alban Skënderaj, të cilët...