ARI BLUE

“Ti” e Ari Blue na ngjasoi pak me këngën e Kanye West…

Këngëtarja Ari Blue ishte një nga banoret e edicionit të dytë të “Big Brother VIP Albania”. Tashmë, pak pasi mbaroi këtë aventurë televizive e cila për të fatkeqësisht ishte jetëshkurtër, artistja ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor. Kënga e saj e re mban titullin “Ti”, të cilën...

Pas ”Big Brother VIP”, Ari Blue rivjen në ”The Top List”!

Ariana apo ndryshe siç njihet me emrin e saj të artit, Ari Blue, ka lindur në vitin 1994. E re dhe shumë entuziaste në punën e saj si këngëtare, Ariana Plakiqi ose ndryshe Ari Blue jeton në Gjermani, por karrierën muzikore e ka nisur në Kosovë. Ariana ka qenë një...