ALBU

Ja cilët janë artistët e rinj në 2021 që kanë prodhuar më shumë!

Një gjë është e sigurtë, viti 2021 ka qenë plot me artistë të rinj dhe të talentuar që kanë hyrë në klasifikimin e “The Top List”. E madje jo vetë kaq, por ata gjithashtu kanë qenë dhe mjaft aktivë duke sjellë disa projekte në klasifikim. Një ndër ta është Elai....

Albu bëhet arrogante, a do e pëlqejë publiku?!

Albu, një nga artistet që i është bashkuar së fundmi Top Awards, ka publikuar këngën e saj më të re. Ky projekt titullohet “Arrogante” dhe i është bashkuar klasifikimit të “The Top List” këtë javë. Albu kësaj here ka ardhur me një këngë solo, pak pas bashkëpunimit të saj me...

Njihuni me dy artistët më të rinj të listës, NITSU dhe ALBU…

“Bomaye” titullohet projekti më i ri që i është bashkuar klasifikimit të “The Top List” këtë javë. Kjo këngë është sjellë nga dy artistë të rinj në listë, NITSU dhe ALBU. Por cilët janë ata? Zbulojeni më poshtë… Për NITSU kemi shumë pak informacion, përveç se ato që ai ka...