TOP MUSIC AWARDS 2016

Top Music Awards 2016, Erion Veliaj prezanton Alban Skenderaj

Top Music Awards 2016, Erion Veliaj prezanton Alban Skenderaj

Top Music Awards 2016, Mc Kresha fiton Cmimin Avant guard Artist

Top Music Awards 2016, Mc Kresha fiton Cmimin Avant guard Artist

Top Music Awards 2016 Red Carpet, KIDA, Endri

Top Music Awards 2016 Red Carpet, KIDA, Endri

Top Music Awards 2016, Sokol Balla prezanton Alban Skenderaj

Top Music Awards 2016, Sokol Balla prezanton Alban Skenderaj

Top Music Awards 2016, Era Istrefi fiton Cmimin Female Artist of the Year

Top Music Awards 2016, Era Istrefi fiton Cmimin Female Artist of the Year

Top Music Awards 2016 Red Carpet, Alban Skenderaj, Miriam Cani

Top Music Awards 2016 Red Carpet, Alban Skenderaj, Miriam Cani

Top Music Awards 2016, Ledion Lico, Xhemi Shehu dhe Isli Islami ngrene nje dolli per…

Top Music Awards 2016, Ledion Lico, Xhemi Shehu dhe Isli Islami ngrene nje dolli per…

Top Music Awards 2016, Capital T, Performance

Top Music Awards 2016, Capital T, Performance

Top Music Awards 2016, Era Istrefi, Performance

Top Music Awards 2016, Era Istrefi, Performance