# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sergio

Serxhio Lushku, i njohur me emrin e artit si Sergio, ka mundur të nxjerrë projektin e tij të parë muzikor në 2012, të titulluar “Delisa”. Ai madje ka tentuar të futet në tregun ballkanik me projektin muzikor “Without You”, i cili është dëgjuar pafund në Greqi, Bullgari etj.

Këngëtari pëlqen më shumë të këndojë në anglisht pasi ai mendon se kjo gjuhë e zbukuron këndimin . Sipas tij kjo nuk është asnjë lloj strategjie për të hyrë në tregun europian por të jetë pjesë e tij, është kënaqësi.

Ndërkohë që i këndon shumë dashurisë, këngëtari ka treguar se çdo gjë ka ardhur si pasojë e një përjetimi personal.

Lidhur me artistët që frymëzojnë Sergion, janë Ne Yo, Usher dhe Jay Sean.

NEWS

Sergio rikthehet në klasifikimin e "Top Awards"

Sergio nuk është një emër i panjohur për publikun e “Top Awards” pasi hera e fundit që artisti ka qënë pjesë e listës është rreth dy vite më parë me këngën “Prej Inati”. Ndërkohë që në këngën “Prej Inati” e kemi parë paksa ritmik, në projektin e tij më të...

Olidena & Sergio ngjiten me 11 pozicione këtë javë

Duket se bashkëpunimi i Olidenës dhe Sergio “Ajer” ende nuk e ka humbur magjinë e tij. Kanë kaluar 11 javë që nga momenti kur ky projekt muzikor u bë pjesë e klasifikimit të “The Top List”. Dy artistët e rinj duket se kanë goditur në shenjë me këtë projekt muzikor,...

A synon Sergio të futet në tregun europian?!

Serxhio Lushku, i njohur me emrin e artit si Sergio, ka mundur të nxjerrë projektin e tij të parë muzikor në 2012, të titulluar “Delisa”. Në një intervistë të dhënë për “Select”, ku Sergio shprehet se është hera e parë që është ftuar në një program shqiptar, ai ka folur...

Olidena dhe Sergio, hyrja më e re e "The Top List"

“Ajer” është hyrja me e re e “The Top List”, një projekt muzikor ky i sjellë nga dyshja, Olidena dhe Sergio. Serxhio Lushku, i njohur me emrin e artit si Sergio, ka mundur të nxjerrë projektin e tij të parë muzikor në 2012, të titulluar “Delisa”. Që nga ajo kohë,...