# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

OG Merks

Bledar Ramaj, apo siç njihet me emrin e tij të artit OG Merks, lindi më 18 gusht të vitit 1988, në Tropojë. Ai është një këngëtar mjaft i njohur në të gjithë Shqipërinë për performancën e tij. Merks është nga Tropoja, por ka vite që jeton dhe bën rep në Angli.

Karriera e tij artistike nisi në vitin 2008 me “My Life”. Më datë 15 Maj 2009, Merks publikon videoklipin “Who You Talking To”. Më datë 19 Janar 2010, publikon videoklipin “Im A Pro”. Në 2010, Merks publikon videoklipin “Bromley A-town”, në bashkëpunim me Decee.

Në 2012, Mars publikon videoklipin “Realise”, në bashkëpunim me Merks. Në po të njëjtin vit, Natasha publikon videoklipin “Oj Lulja E Blinit”, në bashkëpunim me Merks. Më datë 14 Dhjetor 2012, Merks publikon videoklipin “Jeta Është 1 Lojë”, në bashkëpunim me Mc Don & Artz.

Më datë 13 Qershor 2013, Merks publikon videoklipin “S’po Ma Nin”. Më datë 25 Prill 2014, Merks publikon videoklipin “Fully Loaded”, në bashkëpunim me Slaughter & Blocks. Më datë 9 Tetor 2014, Merks publikon videoklipin “Hot Up In Here”, në bashkëpunim me Çartani. Më datë 10 Mars 2015, Myndless publikon videoklipin “Cold World”, në bashkëpunim me Merks.

Më datë 15 Maj 2015, Merks publikon videoklipin “Dun Dem”, në bashkëpunim me Slaughter & Blocks. Më datë 1 Dhjetor 2015, Merks publikon videoklipin “Caught In The Trap”, në bashkëpunim me Brandish. Më datë 21 Prill 2016, Merks publikon videoklipin “Ttmc”, në bashkëpunim me Brandish & Snk. Më datë 2 Nëntor 2016, Merks publikon videoklipin “Leader”, në bashkëpunim me Brandish.

Më datë 20 Dhjetor 2016, Merks & Brandish publikojnë videoklipin “Kur T’doni”, në bashkëpunim me Artzact. Më datë 17 Mars 2017, Merks publikon videoklipin “Sjan Real”, në bashkëpunim me Brandish & Doppio. Më datë 14 Tetor 2017, Merks publikon videoklipin “High Medet”.

Më datë 10 Nëntor 2017, Merks & Çartani publikojnë videoklipin “From BC”, në bashkëpunim me Rrildo. Më datë 23 Shkurt 2018, Merks & Brandish publikojnë videoklipin “Fear None”, në bashkëpunim me K Koke. Më datë 29 Maj 2019, Rrok publikon videoklipin “My Team”, në bashkëpunim me OG Merks. Më datë 7 Shkurt 2020, OG Merks & Brandish publikojnë videoklipin “Pree”. Më datë 28 Shkurt 2020, Og Merks & Brandish publikojnë videoklipin “Trust None”, në bashkëpunim me Doppio-O.

Më datë 27 Mars 2020, Og Merks publikon videoklipin “No Chill”. Më datë 1 Maj 2020, OG Merks publikon videoklipin “Foreign Hustlers”, në bashkëpunim me Dun P. Më datë 19 Qershor 2020, Og Merks publikon videoklipin “Karma”. Më datë 1 Gusht 2020, BigVali publikon videoklipin “We Got It”, në bashkëpunim me OG Merks. Më datë 20 Nëntor 2020, OG Merks publikon videoklipin “Bigshot”.

NEWS

Këto janë 5 këngët që janë ngjitur me më shumë pozicione këtë javë!

Edhe kjo javë ka sjellë ndryshime të mëdha sa i përket pozicionimit të këngëve në listë, nisur që nga kreu i listës. Disa prej projekteve muzikore kanë marrë një mbështetje të madhe nga fansat, votat e të cilëve i kanë ngjitur sa më në majë të listës. Bashkëpunimi mjaft i...

Ja cilët artistë nisin vitin e ri në “The Top List”!

Një javë e ngarkuar erdhi me fillimin e vitit 2022. Plot nëntë hyrje të reja në klasifikimin e “The Top List” për këtë javë. Si fillim Young Zerka na ka prezantuar dy projekte të reja, “Tik Tak” dhe “Tirane London” në bashkëpunim me OG Merks, një artist i ri për...