# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Njomza

Njomza Vitia, e lindur më 22 Prill 1994, është një këngëtare dhe tekstshkruese shqiptaro-amerikane. Njomza ka lindur dhe është rritur në Chicago. Ajo ka nisur të performojë nëpër talent-shoës që në moshën 5-vjeçare.

Në moshën 14-vjeçare, ajo formoi një grup të quajtur “Scarlett”. Megjithatë në moshën 16-vjeçare, ajo u largua nga grupi për të ndjekur karrierën “solo”. Pas kësaj, Vitia nisi të publikonte kovera të këngëve të ndryshme në kanalin e saj të “Youtube”.

Njomza u zbulua nga Mac Miller dhe u bë pjesë e labelit të tij “Mos Dope”. Në ditëlindjen e saj të 19-të, ajo publikoi albumin e saj të parë “Gold Lion”.

NEWS

Njomza rikthehet në klasifikim pas 47 javësh mungesë

“Sad For You” ka qënë projekti që e ka bërë të njohur Njomzën për publikun shqiptar pavarësisht se ajo është një këngëtare, e cila që prej moshës 14-vjeçare merret me muzika. E lindur dhe rritur në Chicago, Njomza është një këngëtare me origjinë nga Kosova. Në moshën 14-vjeçare, ajo formoi...