NJOMZA

Njomza rikthehet në klasifikim pas 47 javësh mungesë

“Sad For You” ka qënë projekti që e ka bërë të njohur Njomzën për publikun shqiptar pavarësisht se ajo është një këngëtare, e cila që prej moshës 14-vjeçare merret me muzika. E lindur dhe rritur në Chicago, Njomza është një këngëtare me origjinë nga Kosova. Në moshën 14-vjeçare, ajo formoi...