# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nitsu

Për NITSU kemi shumë pak informacion, përveç se ato që ai ka ndarë personalisht me ne. Në thelb NITSU është një inxhinier zëri që ka punuar për vite në studion e tij së bashku me partnerin e tij të përjetshëm “Oster”. Ai e filloi gjithë karrierën e tij në Liège, Belgjikë. Një adhurues i madh i muzikës elektronike, është shumë e natyrshme që ai filloi të sillte këtë frymë në këngët e tij. Një vizionar i vërtetë, duke ndërthurur muzikën elektronike, urbane, club me zhanre të ndryshme artistike, në projekte si “So high”, “Drop it” apo “Bomaye”.

NEWS

Njihuni me dy artistët më të rinj të listës, NITSU dhe ALBU...

“Bomaye” titullohet projekti më i ri që i është bashkuar klasifikimit të “The Top List” këtë javë. Kjo këngë është sjellë nga dy artistë të rinj në listë, NITSU dhe ALBU. Por cilët janë ata? Zbulojeni më poshtë… Për NITSU kemi shumë pak informacion, përveç se ato që ai ka...