NITSU

Njihuni me dy artistët më të rinj të listës, NITSU dhe ALBU…

“Bomaye” titullohet projekti më i ri që i është bashkuar klasifikimit të “The Top List” këtë javë. Kjo këngë është sjellë nga dy artistë të rinj në listë, NITSU dhe ALBU. Por cilët janë ata? Zbulojeni më poshtë… Për NITSU kemi shumë pak informacion, përveç se ato që ai ka...